Partnere

– Et kompetanse-nettverk som er brennende opptatt av evidensbaserte endringsprosesser basert på atferdsøkonomisk forskning og metode.

Jon Ivar Johansen
Jon Ivar Johansen
Jon Ivar er en anerkjent kapasitet i Norden innen kunde – og serviceorientering, prestasjonsutvikling og atferdsøkonomi.

Han er en av Norges ledende atferdsanalytikere. Hans spesialområder er salgsvirksomheter og retail der han har blant annet har jobbet med selskaper som Telenor, Folksam forsikring i Sverige, SpecSavers, Kiwi, Meny, DiplomIs og Raise.

Lise Wiig
Lise Wiig
Lise har mer enn 25 års erfaring innen HR, administrasjon og ledelse fra IT bransjen. Hun har sittet i flere ledergrupper i Telenor Norge selskaper og kjørt en rekke omstillings- og organisasjonsutvikling prosesser.

Lise brenner for å hjelpe ledere, team og organisasjoner med å utvikle en læringskultur hvor mennesker kan ta ut potensialet sitt, vokse, utvikle seg og prestere godt over tid.

Kenneth Opsahl
Kenneth Opsahl
Kenneth er utdannet diplomøkonom fra BI, med masterspesialisering innen strategisk ledelse i tillegg til ulike lederprogrammer fra IMD i Lausanne. Han har hatt en rekke ledene stilinger i internasjonale selskap, bl.a. i Adecco, som konserndirektør salg

Kenneth har et brennende engasjement for målrettede treninger og har stor tro på at selv små justeringer i adferd har stor effekt på resultatet.

Tor Ivar Pettersen
Tor Ivar Pettersen
Tor-Ivar arbeider med fagområdene strategi, ledelse og salg. Han har sin faglige bakgrunn innen økonomi, salg og ledelse, i tillegg er han utdannet NLP coach.

Tor-Ivar har spesial kompetanse innen strategisk salg, ledergruppeutvikling og endringsprosesser. Han er spesielt opptatt av implementering og gjennomføring av strategiske planer..

Erik Møller
Erik Møller
Erik har fokus på leder – og teamutvikling. Han er utdannet ved University of Tennessee, USA i psykologi, mikrobilogi og musikk (BA), med videreutdanning i familieterapi, NLP coaching, løsningsfokusert ledelse og som mindfulness lærer.
I over 30 år har han bistått ledere, team og organisasjoner i endrings- og utviklingsprosesser. Han er en ettertraktet prosessveileder, samtalepartner og foredragsholder for de som ønsker nye perspektiver og effektive verktøy til sin utvikling.
Marius Dammyr
Marius Dammyr
Marius er utdannet ved Norges idrettshøgskole (NIH) i Oslo med mastergrad i coaching og psykologi, han er kognitiv terapeut og utdannet befal fra luftforsvaret. Han har lang erfaring med prestasjonsutvikling med verdens beste utøvere og landslag.

Stian Kilvær
Stian Kilvær
Stian arbeider innenfor salgsledelse, god kommunikasjon og effektivt salg. Det handler altså om god og motiverende salgsledelse, utvikling av salgsmetodiske ferdigheter hos selgere og rådgivere innen ulike bransjer, samt trening og utvikling av velfungerende kundeteam.
Olle Indseth
Olle Indseth
Markedsøkonom og sertifisert NLP Master Coach.

Olle har etter mange år i næringslivet som leder i typiske salgsorganisasjoner som IBM AS, Canon/Noiseless AS, Wenaas AS og Tybring Gjedde AS, jobbet de siste årene som Coach og forretningsutvikler i sitt eget konsulentselskap Mindset AS.

Anders Mørk
Anders Mørk
Anders er utdannet ved Handelsakademiet (HA) i Oslo med fordypning i Marketing & Management. Gjennom sin bakgrunn fra salg, gjennom å ha vært selger, KAM-ansvarlig og salgssjef i ulike selskap som Aktiv Forsikring, TNT Express, Merkantildata, Diners Club og StepStone, har Anders bred erfaring innen salgets verden.

Erfaring som trener av selgere, salgsledere og kommersielle grupperinger har han opparbeidet siden 2001.

Ingunn Sandaker
Ingunn Sandaker
Dr. Ingunn Sandaker er professor og program direktør for forskning innen læring i komplekse systemer ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har også startet utviklingen av det første Ph.D. programmet i atferdsanalyse i Norge.