Partnere

– Et kompetanse-nettverk som er brennende opptatt av evidensbaserte endringsprosesser basert på atferdsøkonomisk forskning og metode.

Jon Ivar Johansen
Jon Ivar Johansen
Jon Ivar er en anerkjent kapasitet i Norden innen kunde – og serviceorientering, prestasjonsutvikling og atferdsøkonomi.

Han er en av Norges ledende atferdsanalytikere. Hans spesialområder er salgsvirksomheter og retail der han har blant annet har jobbet med selskaper som Telenor, Folksam forsikring i Sverige, SpecSavers, Kiwi, Meny, DiplomIs og Raise.

Lise Wiig
Lise Wiig
Lise har mer enn 25 års erfaring innen HR, administrasjon og ledelse fra IT bransjen. Hun har sittet i flere ledergrupper i Telenor Norge selskaper og kjørt en rekke omstillings- og organisasjonsutvikling prosesser.

Lise brenner for å hjelpe ledere, team og organisasjoner med å utvikle en læringskultur hvor mennesker kan ta ut potensialet sitt, vokse, utvikle seg og prestere godt over tid.

Kenneth Opsahl
Kenneth Opsahl
Kenneth er utdannet diplomøkonom fra BI, med masterspesialisering innen strategisk ledelse i tillegg til ulike lederprogrammer fra IMD i Lausanne. Han har hatt en rekke ledene stilinger i internasjonale selskap, bl.a. i Adecco, som konserndirektør salg

Kenneth har et brennende engasjement for målrettede treninger og har stor tro på at selv små justeringer i adferd har stor effekt på resultatet.

Torstein Harildstad
Torstein Harildstad
Torstein er en erfaren administrerende direktør som har hatt gleden av å lede gode team og levere sterke økonomiske resultater hos selskaper innen programvare- og mediesektoren. For øyeblikket er han konsernsjef i Creuna, Nordens sterkeste integrerte byrå. Hos Creuna forstår vi hele kundereisen og dens digitale innvirkning på alle dimensjoner.
Sissel Naustdal
Sissel Naustdal
Sissel sitt store engasjement er å bidra til å realisere menneskers potensiale, utvikle bedre forutsetninger for motivasjon og prestasjon i skoler og virksomheter og bidra til et bedre samfunn for oss alle.

Sissel har lang og omfattende erfaring innen ledelse, HR og organisasjonsutvikling fra flere år i operative HR stillinger, bl.a. i Microsoft, Intelecom, Funcom, som selvstendig næringsdrivende og gründer.

Erik Møller
Erik Møller
Erik har fokus på leder – og teamutvikling. Han er utdannet ved University of Tennessee, USA i psykologi, mikrobilogi og musikk (BA), med videreutdanning i familieterapi, NLP coaching, løsningsfokusert ledelse og som mindfulness lærer.
I over 30 år har han bistått ledere, team og organisasjoner i endrings- og utviklingsprosesser. Han er en ettertraktet prosessveileder, samtalepartner og foredragsholder for de som ønsker nye perspektiver og effektive verktøy til sin utvikling.
Anders Mørk
Anders Mørk
Anders er utdannet ved Handelsakademiet (HA) i Oslo med fordypning i Marketing & Management. Gjennom sin bakgrunn fra salg, gjennom å ha vært selger, KAM-ansvarlig og salgssjef i ulike selskap som Aktiv Forsikring, TNT Express, Merkantildata, Diners Club og StepStone, har Anders bred erfaring innen salgets verden.

Erfaring som trener av selgere, salgsledere og kommersielle grupperinger har han opparbeidet siden 2001.

Per-Egill Frostmann
Per-Egill Frostmann
Per-Egill er executive coach, mentor og rådgiver. Han kan næringslivet, liker forskjellighet og har solid erfaring med å levere resultater for mennesker som arbeider i komplekse og multikulturelle organisasjoner.

Han har coachet på toppleder/styrenivå i mange år og har solid innsikt og erfaring med effektiv organisasjonsutvikling og endring.

Kristoffer Omdal
Kristoffer Omdal
Kristoffer har mer enn 30 års erfaring som konsulent, instruktør, fasilitator, coach og rådgiver. På kundelisten står et tverrsnitt fra norsk næringsliv, fra små og mellomstore bedrifter til børsnoterte selskap. Her nevnes Statoil, Shell, SparKjøp, Oceaneering, NITO, Mærsk, KPMG, Aker Solutions, SpareBank 1, NRK, TV2, Telenor, Siemens, Subsea7, Forsvaret, Innovasjon Norge, Norway Convention Bureau, gjesteforeleser ved universitet og høyskoler m.m.

Johannes Nævdal
Johannes Nævdal
Johannes har bakgrunn som Senior rådgiver og Partner fra konsulentmiljøer som Avenir, Considium Consulting og The Performance Group og har arbeidet med en rekke kunder i både offentlig og privat sektor, herunder forbedringsprosjekter for organisasjoner som Skatteetaten, Kongsberg Gruppen og Nexans. Johannes er vant til å arbeide som rådgiver både for enkeltpersoner, team og med storgruppe-fasilitering. Johannes har også deltatt i flere oppstartsbedrifter og har flere styreverv.

Ketil Jansen
Ketil Jansen
Ketil har over 25 års ledererfaring på ulike ledernivå, som adm.direktør i ulike bransjer fra IT, bilbransjen samt luftfart. Han har gjennomført mange endrings- og forbedringsprosesser i de bedriftene han har vært engasjert i.

De har vært fra evaluering og innføring av CRM-systemer til strategisk forretningsutvikling og implementering samt organisasjonsendringer og -utvikling for å skape bedre kundeopplevelser og økt lønnsomhet.

Tor Ivar Pettersen
Tor Ivar Pettersen
Tor-Ivar arbeider med fagområdene strategi, ledelse og salg. Han har sin faglige bakgrunn innen økonomi, salg og ledelse, i tillegg er han utdannet NLP coach.

Tor-Ivar har spesial kompetanse innen strategisk salg, ledergruppeutvikling og endringsprosesser. Han er spesielt opptatt av implementering og gjennomføring av strategiske planer..

Jann Ove Druglimo
Jann Ove Druglimo
Jann Ove er utdannet Markedsøkonom med en lang og variert yrkeskarriære, bl.a. som markedsjef, konsulent i Mercuri og som gründer og daglig leder i rådgivinings- og rekrutterings-selskapet Impact AS.

Jann Ove har vært involvert i mange store utviklingsoppdrag hos kjente aktører i norsk næringsliv, hovdsakelig innen salg- og kjedevirksomheter.

Cay Anders Josefsson
Cay Anders Josefsson
Cay Anders er utdannet i University i Wyoming med en Bachelor i Marketing.
Han har over 30 års erfaring som konsulent og leder, blant som leder i Mercuri International. Han har dermed lang erfaring både fra større utviklingsprosesser, og som foredragsholder.
Ingrid Hartvig Taasen
Ingrid Hartvig Taasen
Ingrid er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet (HA)/BI, og har i senere år tatt en Mastergrad i Organisasjon og Ledelse, fra BI. Ingrid har en omfattende verktøykasse bestående av en rekke kurs og sertifiseringer innen ledelse og organisasjonsutvikling, relasjonstrening, kommunikasjon og kulturarbeid, målinger på individ og gruppenivå, atferds økonomi, samt et antall lederprogrammer fra SAS konsernet og IMD i Lausanne.
Olle Indseth
Olle Indseth
Markedsøkonom og sertifisert NLP Master Coach.

Olle har etter mange år i næringslivet som leder i typiske salgsorganisasjoner som IBM AS, Canon/Noiseless AS, Wenaas AS og Tybring Gjedde AS, jobbet de siste årene som Coach og forretningsutvikler i sitt eget konsulentselskap Mindset AS.

Atle Olsen
Atle Olsen
Atle har 30 års bilbransjeerfaring, blant annet som eier av billakkeringsverksteder, Branch Manager hos Motorpool, skiftleder og prosjektleder hos Norsk Wavin og salgssjef for indirekte kanaler hos SuperOffice.

Stian Kilvær
Stian Kilvær
Stian arbeider innenfor salgsledelse, god kommunikasjon og effektivt salg. Det handler altså om god og motiverende salgsledelse, utvikling av salgsmetodiske ferdigheter hos selgere og rådgivere innen ulike bransjer, samt trening og utvikling av velfungerende kundeteam.
Marius Dammyr
Marius Dammyr
Marius er utdannet ved Norges idrettshøgskole (NIH) i Oslo med mastergrad i coaching og psykologi, han er kognitiv terapeut og utdannet befal fra luftforsvaret. Han har lang erfaring med prestasjonsutvikling med verdens beste utøvere og landslag.

Jan Petter Halvorsen
Jan Petter Halvorsen
Jan Petter satt i den internasjonale toppledelsen i Mercuri Urval Group hvor han hadde ansvaret for implementeringen av Mercuri Urvals nye strategi og forretningsmodell internasjonalt.

Med solid erfaring fra store endringsprosjekter internasjonalt er Jan Petter en ettertraktet coach, fasilitator og atferdsøkonom. Jan Petter er også en hyppig anvendt foreleser for internasjonale virksomheter og universiteter.

Ingunn Sandaker
Ingunn Sandaker
Dr. Ingunn Sandaker er professor og program direktør for forskning innen læring i komplekse systemer ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har også startet utviklingen av det første Ph.D. programmet i atferdsanalyse i Norge.