Ole Christian Sandvoll

Ole Christian er utdannet offiser fra Befalsskolen og er sertifisert mentaltrener, med spesialisering innen prestasjoner og vaner. Ole Christian har et enormt brennende engasjement for å hjelpe andre med å prestere når det gjelder og se utvikling hos mennesker. Hans største styrke er sult og nysgjerrighet.

Han har bakgrunn som offiser og vært troppssjef i Heimevernet siden 2000 med fokus på god lærings- og prestasjonskultur. I tillegg har han jobbet med salg og markedsføring i over 20 år i større selskaper som Eniro Norge, Oktan Oslo as og Optimal Norge as. Han har jobbet som Key Account Manager og salgsleder i de fleste stillinger.

I løpet av over 20 år har han hatt kurs og opplæring i utvikling av medarbeidere og team, forhandlingsteknikk, målsettingsarbeid, organisasjonskultur, motivasjonsstrategier, salgstrening og salgsutvikling

Gjennom erfaring fra næringsliv, som gründer, fra forsvaret og egen livserfaring har han med seg enorm kunnskap om hva som må til for å prestere godt, holde ut og la viljestyrken vokse og skape sult og brennende engasjement hos kunder.

Ole Christian startet sitt første selskap i 2014, og etablerte eget mediebyrå i 2020. Høsten 2021 startet han coaching selskapet Re Boot med et mål om å løfte ledere, ansatte og idrettsutøvere til å prestere på et høyere nivå.

Fritiden bruker Ole Christian til å lese og fylle hodet med litteratur og stoff innen prestasjoner, atferd og utvikling, samt reiser.

…jeg er genuint interessert i menneskers atferd og hvordan du, gjennom å tørre å gå ut av komfortsonen, oppdager at du klarer mye mer enn du tror og får en bedre mental utholdenhet.