Assosierte partnere

Sissel Naustdal
Sissel Naustdal
Sissel sitt store engasjement er å bidra til å realisere menneskers potensiale, utvikle bedre forutsetninger for motivasjon og prestasjon i skoler og virksomheter og bidra til et bedre samfunn for oss alle.

Sissel har lang og omfattende erfaring innen ledelse, HR og organisasjonsutvikling fra flere år i operative HR stillinger, bl.a. i Microsoft, Intelecom, Funcom, som selvstendig næringsdrivende og gründer.

Yngvar Sjoner
Yngvar Sjoner
Yngvar Sjoner er organisasjons-psykolog ansvarlig for HR globalt, lederutvikling og organisasjons-utvikling i NEMCO. Yngvar har lang erfaring fra HR og organisasjons-utvikling fra både DNV GL og Evry og som konsulent.

Yngvars brede erfaring og tunge faglige utgangspunkt gjør at han evner å hjelpe ledere til å skjære igjennom for å kunne lykkes med det vesentligste i endrings- og utviklingstiltakene i organisasjonen.

Jan Petter Halvorsen
Jan Petter Halvorsen
Jan Petter satt i den internasjonale toppledelsen i Mercuri Urval Group hvor han hadde ansvaret for implementeringen av Mercuri Urvals nye strategi og forretningsmodell internasjonalt.

Med solid erfaring fra store endringsprosjekter internasjonalt er Jan Petter en ettertraktet coach, fasilitator og atferdsøkonom. Jan Petter er også en hyppig anvendt foreleser for internasjonale virksomheter og universiteter.

Tor Ivar Pettersen
Tor Ivar Pettersen
Tor-Ivar arbeider med fagområdene strategi, ledelse og salg. Han har sin faglige bakgrunn innen økonomi, salg og ledelse, i tillegg er han utdannet NLP coach.

Tor-Ivar har spesial kompetanse innen strategisk salg, ledergruppeutvikling og endringsprosesser. Han er spesielt opptatt av implementering og gjennomføring av strategiske planer..