Jann Ove Druglimo

Jann Ove er utdannet innen reiselivsfag og er Markedsøkonom DMA fra Norges Markedshøgskole. Etter dette har yrkeskarrieren vært lang og variert. Startet som konsulent i Byggfakta i 1978 men avanserte ganske raskt til Daglig Leder. Etter 6 år skiftet han til Norsk Byggtjeneste (primært et forlag med mange ulike informasjonstjenester for BA- bransjen) og stillingen som Markedssjef der. I 1989 tok han skrittet over til konsulentbransjen da han ble tilbudt rådgiverstilling i datidens ledende aktør innen salgs- og lederutvikling, Mercuri International. Der tilbrakte han 8 lærerike år før han og to kolleger startet Impact i 1997. Her var Jann Ove aktiv konsulent og samtidig daglig leder i alle år frem til han trakk seg tilbake i 2017. Impact leverer tjenester innenfor rådgivning og rekruttering – og ble en anerkjent aktør i markedet. I tillegg til den daglige ledelsen var Jann Ove involvert i mange store utviklingsoppdrag hos kjente aktører i norsk næringsliv. Etter 2017 har Jann Ove arbeidet med ulike oppdrag og prosjekter i egen regi.

Jann Ove er nysgjerrig og søkende. Når han ble introdusert for Endringskoden våknet interessen umiddelbart. Han opplever at konseptet og metodene som utgjør Endringskoden tilbyr svar på mange av de utfordringene han tidligere har møtt i arbeidet med endringsprosesser.

Han beskrives som en lyttende person med ekte interesse for andre mennesker og deres virkelighet. Sterk, men samtidig empatisk som lar deg få rom til å uttrykke dine tanker, følelser og ideer.