Olle Indseth

Markedsøkonom og sertifisert NLP Master Coach.

Olle har etter mange år i næringslivet som leder i typiske salgsorganisasjoner som IBM AS, Canon/Noiseless AS, Wenaas AS og Tybring Gjedde AS, jobbet de siste årene som Coach og forretningsutvikler i sitt eget konsulentselskap Mindset AS.

I tillegg har han hatt lengre engasjement konsulentselskapene Euro Business School AS, TotalConsult AS og dernest de siste 5 årene i tidligere Din Utvikling Consulting AS, etterhvert Konsulentgruppen Frisk AS (KGF).

Han har også jobbet i reklamebyrået Form & Fakta AS som Account Manager, som mental trener i Heggelig Helhetsmedisn AS og kognitiv terapeut i Frisk Utvikling Helse AS på Hamar. Olle har de siste årene jobbet med omstillingsprosesser, kulturendringer, ledertrening, karriereveiledning og generell forretningsutvikling.

I prosessene har mental trening av medarbeidere og ledere vært i fokus, med mål å skape gode resultater basert på riktige oppgaver med tydelig fokus, både 1:1 og i mindre grupper. I tillegg har Olle spesialisert seg på oppgaver innen psykososialt arbeidsmiljø, konflikthåndtering, kulturbygging og ledercoaching. Olle jobber primært på Innlandet, men har også noe oppdrag i Oslo-regionen hvor han innehar en KAM-rolle. Olle har et helhetsfokus for å få til adferdsendring, og har mange gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Olle sin profil viser entusiasme, energi og empati.