VÅRT KORONA BIDRAG: GRATIS WEBINAR

Marshmallow fortsetter å gi sitt bidrag til korona dugnaden og tilbyr nok et gratis webinar med oppstart 27. mai kl 16-17.30

Introduksjon til EBC – Evidence Based Change

ER DU LEDER, SALGSSJEF, ANSVARLIG FOR HR/LEDERUTVIKLING ELLER SELVSTENDIG KONSULENT?

– Er du kjent med at omfattende studier viser 60-95% av endringsprosesser ikke kan bevise eller dokumentere effekter i ettertid?
– Er du interessert i å lære mer om hvordan du kan gjennomføre endringsprosesser som beviselig fører til endring i virksomheter?

Onsdag 27. mai kl 16 – 17.30

Introduksjon til EBC – Evidence Based Change

Webinaret bygger på anerkjent forskning beskrevet i boken “Endringskoden”, bestselgeren fra Hegnar Media, oktober 2019. Du får unik kunnskap om atferdsøkonomisk forskning og metoder for atferdsendring, herunder:

– hjernens motivasjons- og beslutningssystemer
– growth og fixed mindset
– deliberate practice
– dytter design (nudging)
– psykologisk trygghet i team
– handlingsregler i team
– læringskultur

MELD DIN INTERESSE HER

Dette sier fornøyde deltagere:

“Anbefales! Dyktige kursholdere, med klare forventninger som sørger for at deltakerne virkelig får fylt opp verktøyskassa”

Adelèn Øverlien, Learning specialist hos IKEA Group

Dette sier fornøyde deltagere:

“Deltagelsen på webinaret om endringskoden og hvordan skape beviselig endringer var utrolig interessant og fikk meg til å tenke nytt rundt mange av mine eksisterende tankesett. Etter webinarene ser jeg hvorfor måten vi tradisjonelt driver utvikling og kursing av medarbeidere ikke gir den ønskede  effekten. Jeg er blitt mye mer visst på hva som skal til.”

Solveig Risan, HR manager, Flügger